Bob & Miriam op Wereldreis!

Almronde Monks

Laos, Luang Prabang

06:00 s' morgens in alle stilte (op de ochtendschreeuw van de hanen na dan....) monnikken bewonderen. In alle vroegte koken de vrouwen rijst en gaan dan op een kleedje langs de stoep zitten waarna de monikken hun almronde doen en eten colecteren. Een mooi straatbeeld en bijzonder om mee te maken voor een keertje, zij doen dit namelijk iedere dag!

Reacties

Reacties

Balder

Gaaf dat jullie deze ook hebben gepakt, wat een leuke stad vond ik dit!! Naar de tempel geweest op de berg??

Leuk om te zien...

X B

rieks

hoi bob en miriam, nog een gelukkig 2009 samen en een behouden thuiskomst. prachtig jullie verhalen en beelden, maar waarom bedelen die monikken,en zijn die vrouwen die dat eten aanbieden in een keer al hun spullen kwijt? en waar betalen deze vrouwen dat dan van? is het je ziel en zaligheid afkopen door eten uit te delen?
lieve groeten wil en rieks

Martijn

Hi!

Ik zal me even voorstellen; ik ben Martijn en begin april ga ik samen met mijn vriendin een wereldreis maken voor onbepaalde tijd, waarschijnlijk wel korter dan een jaar. Hiervoor ben ik onder andere op zoek naar praktische informatie over reis- en ziektekostenverzekeringen. Aangezien jij al ervaring hebt met het maken van een wereldreis wil ik graag een paar vragen stellen.

Welke reisverzekering kan ik het beste nemen en waarom? Wat zijn jou ervaringen daarmee? Daarnaast vraag ik mij af of de Nederlandse ziektekostenverzekering in voldoende mate dekking biedt in het buitenland. Is het wellicht niet verstandiger om deze af te schaffen? Hoe heb jij dat opgelost?

Is het bijvoorbeeld niet handig om te kiezen voor een wereldreis & ziektekosten verzekeringsproduct, zoals die van World Nomads. http://www.worldnomads.com/
Graag verneem ik jouw reactie.
Bij voorbaat hartelijk dank!
Groet, Martijn

Miriam reactie op Martijn

Hi Martijn!
Normaal gesproken laat ik nooit een berichtje achter op mijn eigen site, dus dit is best grappig om te doen.
Je had helaas geen mailadres achter gelaten, dus ik hoop dat je deze reactie spot...
Ik kan al je vragen beantwoorden, maar wordt beetje lang verhaal hier op het blog, dus mail me maar als je wil!
pieneman_pieneman@hotmail.com

Groetjes Miriam

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!